Uz vašu pomoć možemo unaprijediti obrazovanje i inspirisati novu generaciju inovatora i lidera.
Destination Imagination Bosne i Hercegovine ne bi mogao ispuniti svoju misiju bez darežljivosti naših najinovativnijih kompanija.

NAPRAVITE ISKORAK

Ko su najbolji uposlenici u vašoj kompaniji/organizaciji/instituciji? Da li su oni kreativni i svestrani? Razmišljaju logički i analitički? Velike su šanse da se raznovrsni talenti cijene i na vašem radnom mjestu. Isto možemo reći i za Destination Imagination.

Destination Imagination se jasno razlikuje od sličnih programa jer pokreće i uključuje sve tipove učenika sa svim tipovima vrlina i sposobnosti. Zauzvrat, DI proizvodi uspješne i produktivne mlade ljude sa visokim samopouzdanjem u vlastite kvalitete iz širokog opsega disciplina.

Alumni naših programa su upravo poput uposlenika koje želite imati. Kroz više od 30 godina rada širom svijeta, a od ove godine i u Bosni i Hercegovini, manifestacija Destination Imagination je pomogla više od 1,5 miliona učenika da pronađu svoje kreativne pozive. Nezavisna istraživanja provedena 2011. i 2014. godine utvrdila su da učesnici na DI imaju mnogo bolje performanse od drugih na poljima kreativnosti, timskog rada i suradnje, stvaranja ideja i rješavanja problema.

Naša misija pozitivnog uticaja na učenike ne bi bila moguća bez nesebične podrške sponzora. Zbog toga smo unaprijed zahvalni svima koji se odluče pružiti nam podršku.
Vaše partnerstvo i podrška nam omogućavaju da:
  • Radimo sa volonterima koji su najbolji u svojoj branši i dobro povezani sa svim granama tržišta kako bi unaprijedili naše učeničke programe,
  • Dosegnemo do učenika kojima su potrebni snažni programi koji ih pripremaju za tržište rada,
  • Stvaramo nove programe koji u prvi plan stavljaju prioritete vaše industrije među brojim učenicima u zemlji, regiji i svijetu

DI BiH prepoznaje da je svako sponzorstvo drugačije jer je svaka kompanija/organizacija/ustanova drugačija. Zato jedva čekamo da počnemo raditi i sa vama, u istom duhu kreativnosti i zajedništva kojima podučavamo naše učesnike, kako bismo stvorili bolju, snažniju i održiviju radnu snagu budućnosti.

Kontaktirajte nas

Postoje mnogi nivoi i oblici sponzorstva, a nama u DI BiH će biti zadovoljstvo da sa vama razgovaramo o opcijama koje će biti najprikladnije za vašu kompaniju/organizaciju/ustanovu. Unaprijed smo vam zahvalni na razmatranju da postanete naš sponzor, i biće nam zadovoljstvo da stupimo u kontakt.

Ukoliko želite da nas kontaktirate po pitanju sponzorstva i ostalih načina na koje naše organizacije mogu surađivati obratite nam se na [email protected]