PODRŽITE DESTINATION IMAGINATION – BOSNA I HERCEGOVINA

Postanite VIP (Vrlo Impresivna Persona) za Destination Imagination – Bosna i Hercegovina

Destination Imagination – BiH se oslanja na doprinose Vrlo Impresivnih Persona kao što ste vi, koje nam pomažu da inspirišemo učenike u našoj zemlji, a i širom svijeta. Bilo da to činite kroz financijsku podršku kao privredni ili administrativni subjekti, individualne donacije pojedinaca ili volonterski rad, vaša podrška je zasigurno investicija u slijedeću generaciju inovatora i vođa u našoj zemlji, pa i šire.

Donirajte

Vaša novčana donacija za Destination Imagination – BiH nam pomaže da održimo cijenu učešća na našim manifestacijama dostupnom što većem broju učenika, jer vjerujemo da je to iskustvo koje obogaćuje živote. Duboko cijenimo vašu darežljivost kroz novčani doprinos koji nam možete priložiti već danas.

Ukoliko želite izvršiti donaciju, to možete učiniti uplatom na sljedeći račun uz naznaku “DONACIJA ZA DI BIH”.

Primalac:
PU RICHMOND PARK EDUCATION
Francuske Revolucije bb
71210/Ilidža
SARAJEVO

Za plaćanje u zemlji:
Žiroračun otovoren kod Sparkasse Bank d.d.
1990490005537777

Za plaćanje iz inostranstva:
Žiroračun otovoren kod Sparkasse Bank d.d.
IBAN:BA391990490005537777
SWIFT:ABSBBA22

*Važna napomena – Prikupljena sredstva će isključivo biti korištena za troškove organizacije takmičenja DI BIH 2019.

Volontirajte

Ako vam više odgovara da nam poklonite svoje vrijeme, pozivamo vas da se pridružite skupini DI volontera sa više od 38 000 pojedinaca širom svijeta, koji nam pomažu da sa svijetom dijelimo moć učeničke kreativnosti. Pronađite svoje mjesto u ovoj globalnoj mreži energičnih i nesebičnih pojedinaca i uživajte u prilikama da provodite vrijeme sa učenicima iz vaše zajednice i osnažujete ih. Saznajte više o mogućnostima volontiranja koje vam nudimo, u vidu Voditelja Tima, Sudije ili Tehničke Podrške.